Geschiedenis grondverzet bij Johan

Na verloop van tijd is de minigraver steeds verder uitgebreid met diverse hulpstukken waardoor de klantenkring groter en breder werd. Door de groeiende klantenkring is het machinepark steeds verder uitgebreid met een meerdere minigravers in verschillende tonnages, diverse shovels en een machine voor staalpersingen. Vanwege deze uitbreiding van het materieel zijn de uit te voeren opdrachten groter en intensiever geworden. Hierdoor heeft het bedrijf in 2009 een naamsverandering ondergaan hierbij is ook de huidige BV opgericht met de huidige naam 'Hendriks van Warbij Grondwerken b.v.'

De werkzaamheden bestaan tegenwoordig onder andere uit riolerings-, sloop- en grondwerkzaamheden, straatwerk, het aanbrengen van stelconplaten, kabels en leidingen en het uitvoeren van staalpersingen.

In 2006 is tevens het ISO 9001 certificaat behaald wat staat voor kwaliteitsbewust werken, en het VCA* certificaat wat staat voor veilig, gezond en milieuverantwoord werken.

Hendriks van Warbij Grondwerken b.v. werkt inmiddels voor diverse particulieren, bedrijven en aannemers zowel in de verhuur als aangenomen werkzaamheden. Voor een vrijblijvende offerte verwijzen we u door naar onze contactpagina.

Direct contact?

Bel dan naar: + 31 (0) 6 - 51 222 355